Bezoekadres en postadres:
Lange Voorhout 72, 2514 EH Den Haag. Vanaf 1 maart 2022 verhuist het een gebouw ernaast, namelijk Lange Voorhout 70, 2514EH Den Haag.

Psychotherapiepraktijk Keuze bevindt zich op de centrale locatie in een prachtig stukje Den Haag. Het is gelegen op 8-10 minuten lopen van het Centraal Station direct naast het Escher in het Paleis museum. Praktijk is makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Parkeergarage (ondergronds) bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Praktijkruimte is te vinden op de tweede verdieping van het gebouw. Bij aankomst kunt u plaats nemen in de wachtkamer op de begane grond. Praktijk is helaas niet goed geschikt voor mindervaliden vanwege afwezigheid van de lift in het gebouw. Ik hoop het van harte u te mogen verwelkomen!

Telefoonnummer:
0614469255. Voor praktische vragen zonder privacygevoelige informatie kunt u ook een WhatsApp bericht sturen. Gelieve geen voicemail inspreken maar zo nodig een berichtje of email te sturen.

Emailadres: zhenya@psychotherapiekeuze.nl

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  08.00-17.30.

Buiten onze openingstijden kan het voorkomen dat wij extra dagen of uren geopend zijn, bijvoorbeeld voor (spoed)afspraken. Indien u buiten onze reguliere openingstijden een afspraak heeft gekregen, is dit van tevoren met u besproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt er dus vanuit gaan dat uw afspraak doorgaat.

Bankrekeningnummer:
NL29 RABO 0329 0254 73 t.n.v. Psychotherapiepraktijk Keuze.

Contactformulier